h

Již 30 let jsme Vašimi spolehlivými partnery


15. duben 2024

Letošní rok slavíme 30. výročí založení naší společnosti. Při této příležitosti bychom rádi poděkovali všem partnerům a zákazníkům, díky nimž jsme se mohli za poslední tři dekády rozvíjet v oblasti průmyslové automatizace a komplexních dodávek řídicích systémů.

19. dubna 1994 naše společnost vznikla jako dodavatel automatizačních řídicích systémů těžebních velkostrojů a pasových doprav. Od té doby jsme ušli dlouhou cestu a portfolio našich služeb se rozšířilo o dodávky řídicích systémů do hotelů a hotelových komplexů, administrativních budov, datových center a výzkumných pracovišť.

V současné době se plně věnujeme vývoji na poli virtuální reality a brzy představíme řešení pro usnadnění činností výrobních podniků.

Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na spolupráci v budoucích letech.

Již 30 let jsme Vašimi spolehlivými partnery

Další články

EXAKT® spol. s r.o. Silver Partnerem společnosti Loxone

EXAKT® spol. s r.o. Silver Partnerem společnosti Loxone

Těší nás, že systém Loxone, který se stal standardem inteligentních budov, dnes získáte i u společnosti EXAKT® spol. s r.o.  Byt, dům, kancelář, hotel, průmyslové objekty tam se stará Loxone o kontrol...

Naše cesta sdílenou realitou

Naše cesta sdílenou realitou

Řešíte nedostatek montážních pracovníků, nestíháte kontrolovat kvalitu montáže nebo nemáte čas přeškolovat pracovníky na montáž a kompletaci nových výrobků?